استقبال تانزانیا از پیشنهاد خزعلی برای آموزش مهارت آموزی به زنان

نیویورک- ایرنا- انسیه خزعلی معاون رئیس جمهوری در امور زنان و خانواده در دیدار با وزیر زنان تانزانیا، آمادگی ایران را برای آموزش و تربیت دختران و زنان تانزانیایی در حیطه فناوری اطلاعات و مهارت آموزی در زمینه صنایع خرد و تبدیلی اعلام کرد که مورد استقبال مقام تانزانیایی قرار گرفت.


به گزارش ایرنا، انسیه خزعلی معاون رئیس جمهوری در امور زنان و خانواده در حاشیه شصت و ششمین نشست کمیسیون مقام زن در مقر سازمان ملل متحد در نیویورک با خانم  “دوروتی گواجیما” وزیر توسعه جامعه، جنسیت، زنان و گروه‌های خاص تانزانیا دیدار و  گفتگو کرد.


معاون رئیس جمهوری در این دیدار با اشاره به روابط خوب ایران و تانزانیا به فعالیت های زنان ایرانی و برخی از توانمندی‌های آنان در حیطه فناوری اطلاعات اشاره کرد.


خزعلی آمادگی ایران را برای آموزش و تربیت دختران و زنان تانزانیایی در این زمینه ها و همچنین مهارت آموزی در زمینه صنایع خرد و تبدیلی اعلام کرد.


وزیر توسعه جامعه، جنسیت، زنان و گروه‌های خاص تانزانیا نیز در این دیدار با برشمردن فعالیت‌های وزارتخانه خود که شامل مسائل متنوعی از جمله  معلولین ، زنان سرپرست خانوار و امور مرتبط با جنسیت می شود؛ از پیشنهاد جمهوری اسلامی ایران استقبال و اظهار امیدواری کرد که در سفر به ایران با توانمندی‌های زنان ایرانی از نزدیک آشنا شود.


به گزارش ایرنا، شصت و ششمین دور از نشست های سالیانه کمیسیون مقام زن بعد از دو سال وقفه به دلیل شیوع کرونا از روز دوشنبه  ۱۴ مارس (۲۲ اسفندماه ۱۴۰۰) در مقر سازمان ملل متحد در نیویورک برگزار شده است.


این نشست که  تا ۲۵ مارس ۲۰۲۲ (۵ فروردین ۱۴۰۱ ) ادامه خواهد داشت با حضور رهبران و مقامات عالی رتبه حوزه زنان کشورها برگزار شده است.


نشست امسال کمیسیون مقام زن با عنوان «دستیابی به برابری جنسیتی و توانمندسازی همه زنان و دختران در زمینه تغییر اقلیم سیاست ها و برنامه های کاهش خطرات زیست محیطی و بلایا » ادامه دارد.


کمیسیون مقام زن یکی از نخستین نهادهای بین‌المللی است که ذیل شورای اقتصادی و اجتماعی سازمان ملل متحد به منظور تصمیم گیری و سیاستگذاری برای بهبود شرایط زنان در جای جای دنیا ایجاد شده است.


این کمیسیون، اصلی ترین رکن بین‌المللی است که در خصوص کلیه مسائل مرتبط با زنان، پیشنهادات و گزارش های خود را به دبیرکل سازمان ملل متحد، ارائه کرده و در موارد ضروری برای جلوگیری یا کاستن از موارد نقض حقوق زنان اقدامات فوری صورت می دهد.


در انتخابات اخیر این کمیسیون، با وجود همه کارشکنی‌ها، شاهد موفقیت چشمگیر کشورمان در کسب ۴۳ رای از ۵۴ رای کشورهای عضو شورای اقتصادی و اجتماعی سازمان ملل متحد بودیم. عضویت رسمی جمهوری اسلامی ایران در این نهاد تاثیرگذار ملل متحد، از سال جاری آغاز شده و تا  ۴سال ادامه خواهد داشت.


این دستاورد بزرگ فرصت مغتنمی در اختیار جمهوری اسلامی ایران قرار داد تا به شکل پویا، مواضع برحق نظام در موضوع زن و خانواده را در مجامع جهانی مطرح کند.



آخرین بروزرسانی سایت: 1400-12-18 19:40

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید