طرز تهیه کیک شکلاتی

طرز تهیه کیک شکلاتی

طرز تهیه کیک شکلاتی - صنایع غذایی هلچین

یکی از لذیذترین شیرینی برای کودکان و بزرگسالان شکلات است. برخی به جای استفاده از شکلات تخته‌ای یا انواع شکلات موجود در بازار تمایل به یادگیری طرز تهیه کیک شکلاتی خود دارند. به همین جهت، امکان یادگیری کیک شکلاتی در هلچین وجود دارد.

کیک شکلاتی یکی از لذیذترین کیک‌ها است. ماده اصلی در طعم دادن به این کیک، شکلات است. بر اساس نوع شکلات به کار رفته شده در تهیه کیک، کیک شکلاتی می‌تواند تلخ یا شیرین باشد. برای آشنایی با طرز تهیه کیک شکلاتی با ما همراه باشید.

بیشتر بخوانید: چگونه با آرد برنج کیک درست کنیم؟

طرز تهیه کیک شکلاتی ساده و پف دار

1- طرز تهیه کیک شکلاتی در فر

برای تهیه کیک شکلاتی یک سری مواد اولیه لازم است. تعداد نفرات موجود در مهمانی شما تعیین کننده میزان مواد به کار رفته در کیک شماست. در همین راستا با توجه به پیمانه شما، طرز تهیه کیک شکلاتی 2 نفره تا چند نفره یکسان است ولی میزان مواد به کار رفته متفاوت است.

  مواد لازم در کیک شکلاتی

مواد لازم مواد لازم 1 مواد لازم 2
آرد 1/5 لیوان 2/5 لیوان
تخم مرغ 2 عدد 4 عدد
شکر 1 لیوان 1/5 لیوان
شیر گرم 2/3 لیوان 1 پیمانه
روغن مایع 1/2 لیوان 1/2 لیوان
پودر کاکائو 3 قاشق غذاخوری 1/2 پیمانه
بکینگ پودر 1 قاشق غذاخوری 2 قاشق غذاخوری
وانیل 1/2 قاشق غذاخوری نوک قاشق غذاخوری

1- برای تهیه کیک شکلاتی خانگی، ابتدا 3 قاشق غذاخوری از آرد را برمی‌داریم و پودر کاکائو را به همراه بکینگ پودر به آرد اضافه و به خوبی هم می‌زنیم. مواد تهیه شده را، 2 الی 3 بار الک کنید.

2- تخم مرغ‌ها را به همراه شکر و وانیل، با دور تند، به مدت 5 دقیقه هم بزنید. (بهتر است با همزن برقی هم بزنید.) در نهایت مخلوط مواد کشدار و کرم رنگ می‌شود. در انتها شیر و روغن را به مواد اضافه هم بزنید تا مواد یکدست شود.

3- هر دو مواد آماده را به هم اضافه کنید. مواد را به آرامی هم بزنید تا مخلوط یکدستی ایجاد شود. در صورتی که مایه کیک رقیق و شل بود، حتما 1 قاشق غذاخوری آرد الک شده به آن اضافه شود.

4- فر را در دمای 170 درجه سانتی گراد روشن کنید. پس از 15 الی 20 دقیقه مواد را در درون قالبی که از قبل تهیه شده ریخته و در فر قرار دهید.

5- کف قالب تا یک سانت دیواره با روغن چرب کنید. در صورت داشتن کاغذ روغنی بگذارید یا با مقداری آرد کف قالب را بپوشانید.

6- پس از قرار دادن کیک در فر، در فر را تا 30 الی 35 دقیقه باز نکنید. ( زیرا کیک به خوبی پف نمی‌کند. ) پس از 35 دقیقه، یک خلال دندان را در کیک فرو برید. در صورتی که مواد کیک به چوب خلال دندان نچسبد کیک شما آماده است در غیر این صورت مدت زمان بیشتری را در فر قرار دهید.

در وبلاگ هلچین بخوانید:  طرز تهیه آرد برنج

2- طرز تهیه کیک شکلاتی بدون فر

مایه کیک به روش بالا تهیه شود. فقط به هنگام پخت دمای مایکروفر و توستر 150 درجه تنظیم شود.

برای خرید پودر کیک هلچین به دیجی‌کالا یا فروشگاه های معتبر سراسر کشور مراجعه نمایید.

نکات مهم در پخت کیک تولد شکلاتی

  • می‌توانید، از مواد مختلفی نظیر اسمارتیز، شکلات تخته‌ای، میوه یا هر نوع مواد دیگری برای تزیین کیک شکلاتی استفاده کنید.
  • اگر آرد شما الک نشود پس از پخت، کیک شما یکدست نخواهد بود.
  • حتما پس از 30 الی 35 دقیقه در فر شما باز شود. تا پف کیک شما حفظ شود.
  • رعایت درجه حرارت کیک، در مدت زمان پخت کیک شما از اهمیت بالایی برخوردار است.

تزیینات کیک شکلاتی

تزیین کیک شکلاتی - صنایع غذایی هلچین

روش‌های متفاوتی برای تزیین کیک شکلاتی وجود دارد در این جا به چند مورد اشاره می‌کنیم.

1- 200 گرم کیک شکلاتی تخته‌ای را با 1 قاشق غذاخوری روغن درون کاسه بریزید. سپس مواد را بر روی حرارت بخار آب ذوب می‌کنیم. و در انتها بر روی کیک بریزید

2- تزیین با گاناش: 200 گرم خامه صبحانه را بر روی حرارت کم بگذارید و 200 گرم شکلات تخته‌ای را به آن اضافه کنید تا شکلات بر اثر حرارت ذوب شود. مواد را از روی اجاق برداشته و در دمای محیط قرار دهید تا به آرامی خنک شود. بعد مواد را بر روی کیک شکلاتی خود بریزید و نوش جان کنید.

منبع مطلب طرز تهیه کیک شکلاتی

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید